route  |   0492 - 55No Skype 65 75 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene info werkgever

Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar een geschikte medewerker? Dan is 't Uitzendhuis de juiste partner in arbeid voor u. 't Uitzendhuis biedt u een breed scala aan enthousiaste en vakkundige medewerkers. Per 1 augustus 2006 hebben wij een goedkeuring gekregen van de rijksverkeer-sinspectie voor het ter beschikking stellen van chauffeurs volgens de wet Goederenvervoer over de weg. En of u nu iemand zoekt voor een jaar, een week, een dag of een periode daartussen in, dat maakt ons niet uit.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het goed te weten hoe uw bedrijf georganiseerd is. Wij willen met u communiceren. Een dialoog opbouwen met uw en onze ideeën over flexibele arbeid als uitgangspunt. Samen met u, op een rijtje zetten aan welke eisen de tijdelijke collega dient te voldoen. In vakmatig opzicht, maar ook qua persoonlijkheid. En als we die profielschets hebben afgerond, dan kunnen wij u laten kennis maken met de juiste match!

uitzendhuis