route  |   0492 - 55No Skype 65 75 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ABU

De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met ruim 300 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 65 procent van de markt en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. Samen realiseren de ABU-leden per jaar meer dan 325 miljoen uitzenduren, waarmee zij niet alleen honderdduizenden uitzendkrachten aan werk en werkervaring helpen, maar ook duizenden ondernemingen helpen aan flexibele arbeidskrachten.

ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Zij worden periodiek gescreend door de onafhankelijke instantie (VRO) waardoor constante kwaliteit gewaarborgd is.

De ABU ziet het als zijn taak zijn stem te laten horen. Bij de overheid, werkgeversorganisaties, werknemersorganisaties, politici en regionale overheden. Zo is de organisatie nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de wet Flexibiliteit en zekerheid, heeft de ABU zijn stem laten gelden bij de invoering van de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (Waadi) en nam de vereniging het initiatief tot het ontwikkelen van een volwassen CAO voor Uitzendkrachten.

www.abu.nl