route  |   0492 - 55No Skype 65 75 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ABU

Op zoek naar goed personeel?

Bent u op zoek naar mensen die kortere of langere tijd voor u aan de slag kunnen? Dan is het verstandig in zee te gaan met een uitzendbureau dat zekerheid, kwaliteit en vakmanschap kan bieden, 't Uitzendhuis B.V. is er zo een. Wanneer u werkt met een onderneming die is aangesloten bij de ABU weet u zeker dat het uitzendbureau financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor Uitzendkrachten 2004-2009.

  • Uitzendondernemingen die zijn aangesloten bij de ABU zijn financieel betrouwbaar. Zij zijn aangesloten bij de Stichting Financiële Toetsing (SFT), danwel bij een andere organisatie die kan aantonen dat zij voldoet aan waarborgen die gelijkwaardig zijn aan de waarborgen die SFT biedt. SFT toetst periodiek op correct betalingsgedrag van sociale premies en belastingen. Dat beperkt het risico van de inlenersaansprakelijkheid.
  • Uitzendondernemingen die lid zijn van de ABU werken volgens strenge gedragsregels; dat zijn extra normen bovenop de wettelijke regels die de integriteit van deze bedrijven waarborgen. De gedragsregels geven aan dat u en de uitzendkrachten zaken doen met een open en eerlijk bureau.
  • Elke onderneming die lid is van de ABU hanteert verplicht de CAO voor Uitzendkrachten 2004-2009. Daarin zijn alle rechten en plichten van uitzendkrachten en uitzendbureaus vastgelegd.
  • Alle leden van de ABU worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie (VRO, of door een andere organisatie die heeft aangetoond aan de daarvoor vereiste kwaliteitseisen te voldoen) op juiste handelwijze en naleving van de wetten, regels en betalingsgedrag. Bedrijven die voldoen aan de strenge lidmaatschapscriteria mogen zich ABU-lid noemen.
  • ABU-leden staan voor goede arbeidsvoorwaarden. Voor uitzendkrachten die langere tijd werken voor een uitzendbureau is collectief een pensioenvoorziening geregeld en zijn scholingsmogelijkheden aanwezig.
  • 't Uitzendhuis B.V. is aangesloten bij de ABU en staat voor goed werkgeverschap en u kunt ervan op aan dat zij uitzendkrachten stimuleren tot goed werknemerschap.